Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

«Το ΄σκασε» στη Γερμανία ο Χριστοφοράκος;

Μια ακόμα επιβεβαίωση του antinews

Για μια ακόμα φορά το http://www.antinews.gr/ είχε πρώτο την είδηση. Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο Μιχάλης Χριστοφοράκος δηλώνει ασθένεια από την …Γερμανία και ζητάει νέα αναβολή της κρίσιμης αυριανής καταθέσεώς του στον ανακριτή.

Προχθές ( Στο Μόναχο ο Μ. Χριστοφοράκος) αποκαλύψαμε ότι ο κ. Χριστοφοράκος εθεάθη, την ίδια ημέρα, στο κέντρο του Μονάχου, στην περιοχή Στάχους , όπου έχει επαφές με γνωστό γερμανικό δικηγορικό γραφείο.

Ο ανακριτής τι θα κάνει; Θα στείλει γιατρούς στο γερμανικό νοσκομείο; Θα βγάλει διεθνές ένταλμα σύλληψης; Δεν σας το είπα εδώ και μήνες οτι θα γίνει “το σόου” με την Ζήμενς προεκλογικά;

Στο μεταξύ συνεχίζεται ο πόλεμος των συνηγόρων, που τόσο πολύ εξυπηρετήθηκε με τις εμφανίσεις τους στα κανάλια. Μήνυση σε βάρος του 4ου ειδικού ανακριτή κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο συνήγορος΄Γιάννης Ματζουράνης του πρώην διευθυντικού στελέχους του ΟΤΕ Γιώργου Σκαρπέλη, για πράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας, επικαλούμενος ως μάρτυρες δικαστές, εισαγγελείς και δικηγόρους. Σύμφωνα με ανώτατες εισαγγελικές πηγές η κίνηση αυτή δεν μπλοκάρει το έργο της ανάκρισης αλλά αφορά μόνο στο συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

Αυτή την ώρα,βρίσκεται στον 4ο ειδικο ανακριτη ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens, ενώ ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο Πρόδρομος Μαυριδης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, παραιτούνται από την υπεράσπιση των πελατών τους οι συνήγοροι των πρώην διευθυντικών στελεχών της ΖΙΜΕΝΣ ,Χρήστου Καραβέλλα και Ηλία Γεωργίου,κύριοι Μαρκουλάκος και Πάρσαλης,υποστηρίζοντας ότι αδυνατούν πλέον να συνεχίσουν το έργο τους λόγω των δικονομικών ακυροτήτων που έχουν σημειωθεί στην ανάκριση.

Είδατε λοιπόν πόσο βοήθησαν στην απονομή δικαιοσύνης οι πρόσφατες τηλεοπτικές αναζητήσεις;



Δεν υπάρχουν σχόλια: