Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας απο το Ελνσίκι

http://kafeneio-gr.blogspot.com/
Νέος γύρος αντιπαράθεσης
Από το Ελνσίκι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε νέα παρέμβαση για τη διαφθορά στο δημόσιο βίο
Σε εμβόλιμη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (7 Μαΐου) στη Βουλή πρόκειται να συζητηθεί η αίτηση που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ για τη διενέργεια δεύτερης προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Παυλίδη, αυτή τη φορά με.....
αφορμή τις καταγγελίες του δημάρχου Τήλου και του εφοπλιστή Σπανού για τη γραμμή της Δωδεκανήσου. Ήδη, πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος έχει διαμηνύσει ότι "η κυβέρνηση δε θα συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία μεθοδευμένης γελοιοποίησης της Δικαιοσύνης". Εξάλλου, μία ημέρα νωρίτερα (την Τετάρτη 6 Μαΐου) θα συζητηθεί στη Βουλή η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο της Siemens.
Σε νέα παρέμβασή του για τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας τόνισε από το Ελσίνκι ότι "ο καθένας θα πρέπει ν΄ απλώνει τα πόδια του όσο του επιτρέπει το πάπλωμα", προτρέποντας ν΄ ακολουθήσουμε τη συνταγή και το "φάρμακο" - όπως είπε- της Φινλανδίας, που παρουσιάζει μηδενική διαφθορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια: