Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Διαγράφεται από το ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας...Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής

ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PRESSMME

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αποκάλυψη του pressmme για για τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική Δημήτρη Μάστορα.

"Αξιότιμο pressmme,
Σας ενημερώνουμε ότι, η υπόθεση του Δημήτρη Μάστορα, στην οποία αναφέρεστε σε σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδα σας, μόλις έγινε γνωστή παραπέμφθηκε αμέσως στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του Κινήματος, η οποία θα την εξετάσει μεθαύριο, Δευτέρα 25 Μαΐου, ώστε να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις".
Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Αναλυτικά ...


... γιατί κατηγορείται ότι "έκλεψε" το ταμείο του ΟΑΚΑ!
Ήταν κολλητός του "βενιζελικού" Βασ. Έξαρχου. Στο φως όλο το Πρακτικό του οικονομικού ελέγχου που τον καίει...
.
Στο Σωματειο Εργαζομενων του ΟΑΚΑ επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες μέρες. Διεγράφη απο την ΠΑΣΚΕ ο ταμιας του Σωματείου Δημήτρης Μάστορας για οικονομικες ατασθαλίες. Κυκλοφόρησε στο Ολυμπιακο Σταδιο και σχετική ανακοίνωση.
Στην εκλογοαπολογιστικη ολομελεια, η ΠΑΣΚΕ προτεινε τη διαγραφή του απο το σωματειο, πραγμα που εγινε δεκτο και θα κινηθούν οι νομικες διαδικασιες για τη διωξη του αμεσως μετα τις εκλογες που θα διεξαχθουν στις 29 του μήνα καθώς το ποσο το οποίο έλειπε απο τον λογαριασμό του Σωματειου φαίνεται να υπερβαίνει τα 45.000 ευρω, αν και λέγεται ότι στη συνέχεια τα επέστρεψε.
Ο Δημ. Μάστορας ειναι και Γραμματεας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττικη και το θεμα εχει λαβει διαστασεις στο εσωτερικο του ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος προγραμμάτιζε για το Σαββατοκύριακο και...
κομματικές εκδηλώσεις, τη μια το απογευμα του Σαββάτου στη Ραφηνα και την αλλη την Κυριακη το πρωι στο Λαυριο με ομιλητες τον Χρηστο Πολυζωγοπουλο και την Αννα Διαμαντοπουλου.
Ο κ. Μάστορας ήταν προσκείμενος στον πρώην γενικό γραμματέα Αθλητισμού επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Βασίλη Έξαρχο ο οποίος ήταν εσωκομματικά ένας από τους "υπαρχηγούς" του Ευάγγελου Βενιζέλου και στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής Αττικής αλλά απέτυχε.
Ηδη πάντως ο Τομεας Αθλητισμου του ΠΑΣΟΚ κινειται στη κατευθυνση της οριστικης διαγραφης του κ.Μάστορα ενώ παραπέμπεται την Δευτέρα με εντολή της ηγεσίας στην Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος (κάτι σαν πειθαρχικό δηλαδή), προκειμένου να του αφαιρεθεί η κομματική ιδιότητα.
Το πλήρες Πρακτικό με τον οικονομικό έλεγχο της Ελεγκτικής Επιτροπής είναι το εξής (κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να μεγαλώσουν):





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η Πολιτική Ενημέρωση φαίνεται ότι δεν είναι καλά ενημερωμένη:
Βασίλης Έξαρχος δεν υπήρξε ποτέ Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

πολιτική ενημέρωση είπε...

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ...


ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο κ. ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.



Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (1999-2002).