Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Ποιοι ...μαϊντανοί ζορίζονται τώρα!

http://press-gr.blogspot.com/

Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/
.
Μετά το τέλος του σήριαλ Παυλίδη και τη μετάθεση των εκλογών για μετά το φθινόπωρο, κόπηκε και η όρεξη των τοπικών αδημονούντων… πολιτευτών του Κινήματος, που έντεχνα όλο το προηγούμενο διάστημα αυτοπροβάλλονταν, ως πολιτευτές-«μνηστήρες» μιας κρατικοδίαιτης… θεσούλας!
Έτσι λοιπόν, εδώ και μήνες έγιναν «μαϊντανοί» στις χοροεσπερίδες και το… facebook, αυτοί που μόνιμα σιωπούσαν και συνεχίζουν να σιωπούν μέσα από το θεσμικό τους ρόλο.
Και αντί να συστρατευτούν με τη βάση του ΠΑΣΟΚ, μέσα από την αλαζονεία τους και τις υπέρμετρες φιλοδοξίες τους, κατάφεραν να τη φοβίσουν και να την προβληματίσουν και να την τραυματίσουν ακόμη περισσότερο.
Δυστυχώς, δείχνουν τόσο...
αποξενωμένοι από την τοπική κοινωνία και τους πολίτες, αφού φαίνεται να μην έχουν καταλάβει ότι δεν πέρασε πολύς καιρός, απ’ όταν η εκλογική βάση αποφάσισε να τους στερήσει αυτό ακριβώς που θεωρούν ότι τους αλλοίωσε. Την εξουσία!!!

http://politikienimerosi.blogspot.com/

ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕ!!!


ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΡΟΣΕΧΕ..........



Γίνονται κινήσεις παρασκηνιακά, με μεγάλη προσοχή αλλά ταυτόχρονα με ένταση, ώστε το αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου να είναι ελεγχόμενο. Ει δυνατόν, η διαφορά του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ να περιοριστεί στις 2,5 με 3 ποσοστιαίες μονάδες, όχι παραπάνω.
Δέν σε θέλουν ισχυρό,δέν σε θέλουν δυνατό,θέλουν να σε ελέγχουν Πρόεδρε προχώρα ο λαός ο κόσμος είναι μαζί σου!!!!
Πόντιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: