Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Τη Φεβρωνία, τον Ζαγορίτη, τον Τραγάκη και τον Μειμαράκη, ζήτησαν επειγόντως τα γερόντια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ!

http://kourdistoportocali.blogspot.com/










ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ποιος Παπαχελάς, ποιος Θωμάς Βαρβιτσιώτης, ποιος Αλογοσκούφης και απίδια μάντολες;
Τα γερόντια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, η παρέα του Ροκφέλερ, και η βασίλισσα της Ολλανδίας, απειλούν να μην μετάσχουν στην Σύνοδο του "Αστέρα", εαν δεν πάρει μέρος ο Γιάννης Τραγάκης, ο καρατέκα πολιτικός ογκόλιθος. Ο άνθρωπος που με την πειθώ του, κρατάει υπάκουη τη γαλάζια αγέλη.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ζαγορίτη, που όταν ήταν νεαρός, έσφιξε το χέρι του συγχωρεμένου Τζων-Τζων Κέννεντυ (μικρή φωτό). Εκείνον όμως για τον οποίο αγωνιούν ιδιαίτερα είναι ο Βαγγέλας ο Μειμαράκης, που μόλις τον είδε τις προάλλες ο Ομπάμα του φώναξε "εσένα κάπου σε ξέρω..." Τώρα το τι του απάντησε ο Μειμαράκης, είναι ένα άλλο μείζον θέμα. Προφανώς τον Βαγγέλα, ο μαυρούκος τον μπερδεύει με κανα γκαρσόνι της Αστόρια. Χθες μάλιστα άκουγα πως ο Βαγγέλας, θέλει να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ως αντίπαλο δέος του Σημίτη. Απορώ γιατί δεν βάζουν τον Σουφλιά, που είναι και πολύγλωσσος.
Τελευταία άφησα την Φεβρωνία Πατριανάκου, την οποία τα γερόντια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, τη θεωρούν εξίσου αισθαντική και πολιτικά ταλαντούχο κορίτσι, με την Αννα Διαμαντοπούλου. Απαίτησαν μάλιστα απο τη Φεβρωνία, όχι απλά να συμμετάσχει στη σατυροΣύνοδο, αλλά και να τραγουδήσει κιόλας, με μάτια ερμητικά κλειστά. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ είναι αυτή, ότι γουστάρει απαιτεί.
Φέτος μάλιστα τα ποτά και τα κοκταίηλ που θα ετοιμάζει στο μπαρ ο Γιώργος Αλογοσκούφης, θα τα σερβίρει ο Χρήστος Κώνστας. Μαθαίνω μάλιστα απο τις πηγές μου στον "Αστέρα", ότι κατέφθασαν ήδη οι πρώτοι υψηλοί προσκεκλημένοι. Γι αυτό θα υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ στις Κυριακάτικες εφημερίδες που έχουν στείλει "εισοδιστές" δημοσιογράφους ντυμένους σερβιτόρους και βατραχανθρώπους, στα περιξ του συγκροτήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: