Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

PRESS-GR, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΧΩΔΕ...


Τρεις ώρες "έψηνε" ο Γ. Σουφλιάς τον Δημ. Κατσιγιάννη για να παραμείνει μέχρι τον Σεπτέμβριο. (Επειδή τότε θα γίνουν εκλογές;)
.
Από τον Στάθη Παλαιολόγο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εργων του ΥΠΕΧΩΔΕ Δημοσθένης Κατσιγιάννης υπέβαλε την παραίτησή του.
Κατά τις πληροφορίες αυτές, η παραίτηση υποβλήθηκε από τον κ. Κατσιγιάννη στον Γ. Σουφλιά την Τετάρτη. Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ προσπάθησε να τον μεταπείσει. Τον κάλεσε στο γραφείο του και -επί τρεις ώρες που κράτησε η συζήτησή τους- τον "έψηνε" να την ανακαλέσει. Τελικά του ζήτησε να παραμείνει τουλάχιστον στη θέση του μέχρι τον Σεπτέμβριο. Κάτι που ο κ. Κατσιγιάννης δέχθηκε.
Οι πληροφορίες είναι ακριβείς και το ερώτημα επομένως είναι γιατί ο κ. Σουφλιάς τον παρακάλεσε ουσιαστικά να παραμείνει μέχρι τον Σεπτέμβριο; Συνδέεται αυτό με το θέμα των εκλογών; Ή για τότε περιμένει τον ανασχηματισμό ο κ. Σουφλιάς;
Θυμίζουμε ότι ο κ. Κατσιγιάννης διεκδικούσε μια εκλόγιμη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Φέρεται δε να του είχε υποσχεθεί μάλιστα ο κ. Σουφλιάς ότι θα του την εξασφαλίσει αυτός. Και όταν του προτάθηκε η όγδοη θέση, αρνήθηκε θεωρώντας ότι τον "άδειασαν". Από τότε, "εξαφανίστηκε" από το υπουργείο κάνοντας ουσιαστικά λευκή απεργία. Και την Τετάρτη πήγε και υπέβαλε την παραίτησή του με τη συνέχεια που σας περιέγραψα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: