Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Τα δείπνα του Χριστοφοράκου και οι συνεντεύξεις της Ντόρας


dora0709Πληθαίνουν καθημερινά τα τροχιοδεικτικά βλήματα εναντίον των πολιτικών και δημοσιογραφικών οπαδών του Κοκκαλιστάν (κάποτε) και τώρα του Μηζενστάν. Προς το παρόν βέβαια βγαίνουν κυρίως τα ψιλά, τα ταξιδάκια, οι φρυγανιέρες και οι συνεντεύξεις. Φαίνεται ότι ο Χριστοφοράκος παζαρεύει ακόμα τα μεγάλα και χοντρά μέσω του φίλου του μεγαλοεπιχειρηματία, όπως γράψαμε προηγουμένως. Φτάνουν όμως και τα ψιλά για να υποδειχθούν οι πραγματικές διαστάσεις της ρεμούλας και κυρίως η ευτέλεια των πρωταγωνιστών.

Το ΕΘΝΟΣ λοιπόν μας θυμίζει την εποχή που η Ντόρα εξυμνούσε τη Siemens και εμφανιζόταν μαζί με τον Χριστοφοράκο σε συνεντεύξεις που εκθείαζαν το ρόλο της Siemens στην ….αναμόρφωση της Ελλάδας (http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8777&pubid=4466820)

Ενώ η «Ελευθεροτυπία» αποκαλύπτει ότι την εποχή που το σκάνδαλο Siemens σοβούσε και οι συλληφθέντες στο Μόναχο (Ζίκατσεκ, Κουτσενρόιτερ κ.ά.) είχαν ήδη ανοίξει το στόμα τους, ο Μιχ. Χριστοφοράκος διοργάνωσε στο σπίτι του στην Εκάλη, κλειστά δείπνα με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων τον τότε πρόεδρο του Χ.Α. Σπύρο Καπράλο, την υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, το ζεύγος Τσίμα, τον Κ. Μητσοτάκη κ.α : http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=60313

Και φυσικά, ενώ τον κακομοίρη τον Μισέλ τον ξέσκισαν για τα ταξιδάκια (και καλά του έκαναν θα μου πείτε) οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τα ταξιδάκια, τα γεύματα και τους λεμονοστύφτες δημοσιεύονται και σχολιάζονται διακριτικά. Σαν να λένε δηλαδή οι εκδότες και οι αρμόδιοι διευθυντάδες: «τι θέλετε να κάνουμε επιτέλους, δεν μπορούμε και να τις θάψουμε εντελώς)….

www.antinews.gr/?p=7279

kourdistoportocali.blogspo

Δεν υπάρχουν σχόλια: