Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ανοιχτή επιστολή στους πολίτες του Γαλατσίου







Από την Έλενα Ζέρβα
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Είναι στιγμές στη ζωή, που καλείσαι να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις για πάντα πίσω σου. Αυτούς που μπορείς να εμπιστευτείς επειδή σε κοιτάζουν στα μάτια και σου λένε την αλήθεια, από αυτούς που σου έχουν τάξει, προσβλέποντας μόνον στην ψήφο σου και σου έχουν αποδείξει στην πράξη, την ανικανότητά τους και την αδιαφορία τους για το Γαλάτσι και τους πολίτες του.

Είναι στιγμές στη ζωή που σε υποχρεώνουν, να πάρεις θέση για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της πόλης που ζεις, να συμμετάσχεις κι εσύ στην αλλαγή που είναι επιτακτική.

Αυτή η στιγμή έφτασε, για όλους εμάς που δεν αντέχουμε να βλέπουμε το Γαλάτσι μας σε φθίνουσα πορεία.

Εμείς οι ενεργοί πολίτες του Γαλατσίου, ήρθε η ώρα να τελειώνουμε μια για πάντα με τις παρωχημένες αντιλήψεις και μεθοδολογίες των προηγούμενων διοικήσεων.

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να γράψουμε τους τίτλους τέλους σε ένα σύστημα που αντιμετωπίζει την πόλη μας ως τσιφλίκι, υποβαθμίζοντάς την συνεχώς.

Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τους «ΣΩΤΗΡΕΣ» , που μετέτρεψαν το δήμο σε ένα απέραντο ρουσφετομάγαζο και μας ανάγκασαν να ζούμε σε μια τσιμεντούπολη.

Ήρθε η ώρα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να πούμε ένα πολύ μεγάλο «ΟΧΙ» στις χρεοκοπημένες πολιτικές του χθες.

Ήρθε η ώρα για περισσότερο πράσινο και περισσότερους ελεύθερους χώρους, για ένα καθαρό Γαλάτσι, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν «πράσινα», «γαλάζια» και «κόκκινα» προβλήματα, άλλα διάθεσή και όρεξη για δουλειά και πραγματική αλλαγή.

Έχουμε τη γνώση, έχουμε τη βούληση να κάνουμε πράξη το όραμα μας για το Γαλάτσι. Μπορούμε να κοιτάζουμε τον πολίτη στα μάτια, να λέμε την αλήθεια, γιατί δεν χρωστάμε σε κανέναν και πουθενά. Το μόνο που θέλουμε είναι να ζήσουμε καλύτερα σε μια όμορφη πόλη, σε μια πόλη που μας αξίζει


Δεν υπάρχουν σχόλια: