Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Που πάμε με το 15%; Τελικά στην αίθουσα των 450 ατόμων η ομιλία του Πρωθυπουργού...


Από το "listonplace"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! Στο Corfu Palace η ομιλία του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα [:Παγωμάρα μετά το γκάλοπ....]
Τελικά στην αίθουσα των 450 ατόμων του Corfu Palace θα περιοριστεί η συγκέντρωση για την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Κέρκυρα.
Οι αρχικές σκέψεις για το Δημοτικό Θέατρο ή τον προαύλιο χώρο του, δεν εγκρίθηκαν τελικά –ίσως υπό την επιρροή του χθεσινού γκάλοπ της Ημέρας τση Ζάκυνθος- να σκέφτηκαν πιο ψύχραιμα “που πάμε με το 15%;»
Αny way, o Πρωθυπουργός πριν την ομιλία θα...
συμμετάσχει σε θεματικά στρογγυλά τραπέζια συζητήσεων που θα οργανωθούν στις αίθουσες του Corfu Palace πριν την κεντρικη ομιλία.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στην Κέρκυρα οι Υπουργοί : Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Παύλος Γερουλάνος καθώς και τέσσερεις γραμματείς Υπουργείων. Κανονική απόβαση στην Κέρκυρα δηλαδή.. Για την παρουσιά του κ. Γερουλάνου μαθαίνουμε ότι υπάρχουν ενστάσεις από την Αντζελα Γκερέκου, αλλά γίνεται πανστρατιά σε τουριστικό νησί χωρίς τον αρμόδιο επί του Τουρισμού; Δεν γίνεται Αντζελά μου, αλλά θα δούμε..
Να σας ενημερώσουμε επίσης ότι από χθες βρίσκεται στην Κέρκυρα -για την επίβλεψη των προετοιμασιών- ο κ. Σωτήρης Μάνεσης ο οποίος αντικατέστησε τον Λευτέρη Πλασκοβίτη ως κομματικό υπεύθυνο από την Ιπποκράτους στην Κέρκυρα. Για τον κ. Πλασκοβίτη είχε βάλει βέτο η κομματική οργάνωση της Κέρκυρας επειδή είναι Κερκυραίος και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.
Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε αν θα ανέβουν προς Κέρκυρα και οι Κεφαλονίτες υποψήφιοι του Περιφερειακού ψηφοδελτίου του Ηλία Μπεριάτου. Και κάτι άλλο.
Μαθαίνουμε ότι την Δευτέρα, αμέσως μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κέρκυρα, το ΠΑΣΟΚ έχει παραγγείλει δικό του γκάλοπ για τις περιφερειακές εκλογές.
Αυτά είναι καινούργια σέστα. Πρώτα θα πηγαίνει ο πρωθυπουργός σε μια περιοχή και μετά θα γίνεται γκάλοπ.. Κοιτάξτε να βγάλετε τον πρωθυπουργό με κανένα 15% και μετά να τρέχετε και να μην φθάνετε να τα μπαλώσετε.. Απορώ ποιος επικοινωνιολόγος είχε φαίνή την ιδέα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: