Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΕΤ1 "ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ"




Στίγμα νέας διοίκησης έδωσε η Ζέρβα
και κατήγγειλε το σύστημα διαπλοκής

Το σύστημα διαπλοκής στο Γαλάτσι, για το οποίο είπε πως καταρρέει και προσπαθεί να κρατηθεί στις καρέκλες του με νύχια και με δόνται κατήγγειλε κατα τη διάρκεια τηλεοπτικής συνενετευξης στην ΕΤ-1 και την εκπμπή «Στο δρόμο για την κάλπη»,

Η υποψήφια δήμαρχος Γαλατσίου ενώπιον των συνυποψήφιών της, αποκάλυψε πως τα τελευταία 24ώρα γίνονται στημένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες εμφανίζουν τους κ.κ.Τσίρο και Τούντα στο δεύτερο γύρο, με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων και τετελεσμένων.

H κυρία Ζέρβα έδωσε το στίγμα της παράταξής της, μιας παράταξης σοβαρής, που δε χρωστάει σε κανέναν, που αποτελείται από νέα άφθαρτα πρόσωπα, με όραμα ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο και όρεξη για δουλειά.
«Είναι ώριμες οι συνθήκες για τη μεγάλη ανατροπή και για αυτό έθεσα τον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου στη λαϊκή ετυμηγορία», τόνισε η υποψήφια δήμαρχος. Για να συνεχίσει, «έχω 20 δεσμεύσεις που θα τις υλοποιήσουμε μέρα-μέρα. Εγκαινιάζω ένα νέο τρόπο διοίκησης του Δήμου, όπου ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος θα έχει ρόλο και όχι μόνο λόγο. Θα χρησιμοποιήσω τους άριστους και όχι τους αρεστούς, δηλαδή πρόσωπα από όλους τους συνδυασμούς. Το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι αναβαθμισμένο και για πρώτη φορά, μισή ώρα πριν τη συνεδρίαση το λόγο θα παίρνουν οι πολίτες και οι φορείς».
Και δήλωσε κατηγορηματικά η κα Ζέρβα: «είμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε συναλλαγή και πελατειακή σχέση! Λέμε ΝΑΙ, στη διαφάνεια και στον απολογισμό κατ’ έτος και δημόσια».
Η κ. Ζέρβα έκανε έκκληση στους δημότες του Γαλατσίου, να προσέλθουν στις ελογές λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάνω την έκκλησή μου να προσέλθουν οι πολίτες στην κάλπη για να μας στηρίξουν, να δώσουμε το μήνυμα της ανατροπής! Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία! Αύριο θα είναι αργά!».

Η εμφάνιση του κυρίου Τούντα, στο πάνελ της ίδιας εκπομπής, δε σηκώνει κριτική, αφού προκλητικά μίλησε για ευνομούμενη πόλη(;), για να εισπράξει την απάντηση της κυρίας Ζέρβα ότι «ευνομούμενη είναι η πόλη στην οποία δεν υπάρχουν συναλλαγές και πελατειακές σχέσεις!».
Στην εύλογη απορία της υποψήφιας Δημάρχου Γαλατσίου «πού είσαστε εσείς κύριε Τούντα τα τέσσερα τελευταία χρόνια;» και τις πιεστικές της παρατηρήσεις, τον ανάγκασε να παραδεχτεί και την απουσία του και τις –μέχρι πρόσφατα- κατηγορηματικές δηλώσεις του ότι δε θα διεκδικήσει το Δήμο στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Ίσως, πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη τη δικαιολογία του κ. Τούντα για την επιστροφή του στη διεκδίκηση του Δήμου την τελευταία στιγμή, αφού -ούτε λίγο ούτε πολύ- παρουσιάστηκε σαν σωτήρας που, μόλις είδε ποιοι διεκδικούν το Δήμο, παρουσιάστηκε για να «σώσει» τους Γαλατσιώτες από τη συμφορά…!!!
Ο νυν δήμαρχος κ. Τσίρος αφού προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος κατά τη διάρκεια της θητείας του, δήλωσε ευθαρσώς ευχαριστημένος(!) από τον εαυτό του και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει με συνέπεια το δημιουργικό του έργο….!!!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΑΛΑΤΣΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: