Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πέταξαν πέτρες και γιαούρτια στον Αλαβάνο!

Κινδύνεψε με λιντσάρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα


http://img.protothema.gr/
Με πέτρες και γιαούρτια υποδέχτηκαν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Αλέκο Αλαβάνο, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα όπου περιόδευσε την Παρασκευή.

Άγνωστοι μέλη ρατσιστικών ομάδων επιτέθηκαν στον κ. Αλαβάνο, πετώντας του πέτρες και γιαούρτια, μπροστά στα μάτια της αστυνομίας, η οποία όπως κατήγγειλε ο ίδιος είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Ο Αλέκος Αλαβάνος κατήγγειλε ότι η αστυνομία άφησε ελεύθερο το έδαφος να αναπτυχθεί η βία και πρόσθεσε ότι στη συνέχεια η παρουσία της στην Πλατεία είχε το ρόλο της συγκάλυψης.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι: «η Ελεύθερη Αττική δεν αναγνωρίζει κανένα άβατο, ούτε στον Άγιο Παντελεήμονα, ούτε πουθενά αλλού».

Η Κίνηση «απελάστε το ρατσισμό» κατήγγειλε ότι μία νεαρή κοπέλα - μέλος της Κίνησης, χτυπήθηκε με αποτέλεσμα να σπάσουν τα δόντια της.

Καταδικάζει την επίθεση ο ΛΑΟΣ

Την επίθεση που δέχθηκε ο Αλέκος Αλαβάνος, καταδίκασε με ανακοίνωσή του από την Πάτρα όπου περιοδεύει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

"Ο πολιτικός πρέπει να έχει την ευχέρεια να μιλάει ελεύθερα όπου εκείνος κρίνει. Αυτό σημαίνει Δημοκρατία",αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καρατζαφέρης, προσθέτοντας ότι "βέβαια κάποιοι που στο παρελθόν στήριξαν τους αναρχικούς, δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν πήγαιναν βουλευτές του ΛΑΟΣ σε διάφορες περιοχές και αποκρούονταν από τους αναρχικούς".










Δεν υπάρχουν σχόλια: