Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Η «μάχη» της Β΄ Κυριακής...



Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στα ίδια τμήματα, όπως και την περασμένη Κυριακή, ενώ δεν χρειάζεται σταυρός στα ψηφοδέλτιαΆρχισε στις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία από την οποία θα αναδειχθούν οι 11 περιφερειάρχες και οι 221 δήμαρχοι. Οι κάλπες θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν στα ίδια τμήματα όπως και την περασμένη Κυριακή, ενώ δεν χρειάζεται σταυρός στα ψηφοδέλτια.

Για...

τη συμμετοχή στην ψηφοφορία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η αστυνομική ταυτότητα, ή σχετική προσωρινή βεβαίωση της αστυνομίας, ή το διαβατήριο ή η άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας.

Ο Κάρολος Παπούλιας θα ψηφίσει στις 12 το μεσημέρι στη γενέτειρά του στα Ιωάννινα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11 και μισή στο Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Πύλο Μεσσηνίας.

Η Αλέκα Παπαρήγα θα ψηφίσει στο τεσσαρακοστό πρώτο δημοτικό σχολείο Αθήνας στου Γκύζη. Στο ίδιο σχολείο θα ψηφίσει και ο Φώτης Κουβέλης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, στις 12 και μισή στο εικοστό έβδομο δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο δέκατο πέμπτο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης.

Τα κομματικά επιτελεία δίνουν έμφαση στην εκλογή των επικεφαλής των περιφερειών και των μεγάλων Δήμων.

Στην Αττική αναμετρώνται Γιάννης Σγουρός και Βασίλης Κικίλιας, στην Κεντρική Μακεδονία Παναγιώτης Ψωμιάδης και Μάρκος Μπόλαρης.

Στο Δήμο Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης και Γιώργος Καμίνης, στο Δήμο Πειραιά Γιάννης Μίχας και Βασίλης Μιχαλολιάκος και στο Δήμο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και Γιάννης Μπουτάρης.

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ θα καλύπτει έγκυρα και έγκαιρα όλες τις εξελίξεις για την τελική διαμόρφωση του αυτοδιοικητικού χάρτη της χώρας.
skai.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: