Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθούς και συνταξιούχους

Γιώργος προς Υπουργούς


http://img.protothema.gr
«Μπορούμε να τα καταφέρουμε έχοντας βάλει στο στόχο τη σπατάλη – όχι απολύσεις. Και καμία επιπλέον επιβάρυνση σε μισθωτούς και συνταξιούχους, καμία αύξση φορολογικών συντελεστών πέραν όσων έχουμε δεσμευθεί». Αυτά ήταν τα λόγια του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου προς τους υπουργούς του σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συμπλήρωσε: «όπως καταφέραμε, μέσα σε ένα χρόνο, τη μεγαλύτερη μείωση ελλείμματος στην ιστορία της χώρας, έτσι θα συνεχίσουμε. Μιλώντας με ειλικρίνεια στους πολίτες. Κοιτάζοντάς τους στα μάτια. Και δίνοντας μαζί τους τη σημαντικότερη μάχη που αξίζει να δίνει κανείς: αυτή για τη σωτηρία και την αναμόρφωση της πατρίδας μας».
Ο πρωθυπουργός τέλος, έκανε λόγο και για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ευρώπη και απάντησε στην αντιπολίτευση λέγοντας: «Ας κατανοήσουν όλοι τις ευθύνες τους, ας παραδειγματιστούν από τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πόσο σημαντικό ήταν και είναι να έχουμε ασπίδα σήμερα το μηχανισμό στήριξης που μας προστατεύει από τις επιθέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: