Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

«Καρφιά» Παπακωνσταντίνου κατά Βενιζέλου


newpost.gr







«Καρφιά» Παπακωνσταντίνου κατά Βενιζέλου
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου επιστρέφει τη μομφή του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Οικονομικών αποδέχθηκε να ενσωματώσει στο μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό σχέδιο προτάσεις βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, τις οποίες δεν είχε συμφωνήσει με την τρόικα.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» υπογραμμίζει με έμφαση ότι πολλές από τις προτάσεις αυτές είχαν συμφωνηθεί σε πρώτο στάδιο πριν από τον ανασχηματισμό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η συμφωνία ενδεχομένως «χάλασε» αμέσως μετά.

Επιπλέον ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος ρίχνει λίγο αλάτι στις αμυχές του διαδόχου του λέγοντας ότι ο κ. Βενιζέλος «έχει ήδη αντιληφθεί από πρώτο χέρι τη δυσκολία του εγχειρήματος», αφού όπως προσθέτει με νόημα «πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις πραγματικά.».

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το υπουργείο οικονομικών ο κ. Παπακωνσταντίνου τονίζει ότι δεν θα εγκαταλείψει την πολιτική, θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές, ενώ υπογραμμίζει ότι ο δρόμος για την υπέρβαση της κρίσης «θα είναι μακρύς και δύσκολος».





Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια: