Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ευθυμίου: «Από ηγετικές φαντασιώσεις το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο!»...



Μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην έχει πλέον πάρα πολλούς οπαδούς , έχει όμως πληθώρα υποψηφίων ηγετών που θέλουν να γίνουν χαλίφης στη θέση του Χαλίφη! «Από ηγετικές φαντασιώσεις το ΠΑΣΟΚ είναι γεμάτο» ομολόγησε ο Π. Ευθυμίου, μιλώντας στο Ράδιο 9.

Ειδικότερα όταν...

ρωτήθηκε αν στις εξελίξεις που έρχονται στο ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος θα διεκδικήσει μία θέση στην ηγεσία ή την ηγετική ομάδα, είπε την προαναφερθείσα θέση – ομολογία,, και συνέχισε:. «Έχουμε ανάγκη από τοποθετήσεις που δίνουν προοπτική. Πριν απ’ όλα, προτάσεις που δίνουν διέξοδο και μετά τα πρόσωπα που μπορούν να εφαρμόσουν τις προτάσεις. Το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή δεν έχει προτάσεις.

Με τι θα κατεβούμε, με το πρόγραμμα του 2009; Γι’ αυτό λέω δεν μπορούμε να σιωπούμε, ούτε να σφυρίζουμε αδιάφορα ούτε να μην καταλαβαίνουμε ότι η ελληνική κοινωνία περιμένει από το ΠΑΣΟΚ να τοποθετηθεί πάνω στα πράγματα, και στον απολογισμό του και στην προοπτική του. Για τον Π. Ευθυμίου ισχύει ότι είναι πριν απ’ όλα στην πολιτική για να υπηρετήσει την ελληνική κοινωνία, την Ελλάδα, θέσεις και αρχές.

Από εκεί και πέρα, έρχονται όλα μετά», είπε …προσθέτοντας με …κομψό και …έμμεσο τρόπο και το όνομά του στην λίστα των …δελφίνων!. ‘Οταν δε ρωτήθηκε αν θα φτιάξει δική του τρόικα οπως οι Διαμαντοπούλου, Λοβέρδος και Ραγκούσης, είπε: «Δεν θα φτιάξω δική μου τρόικα αλλά θέλω πάνω απ’ όλα η Ελλάδα να ξαναπατήσει στα πόδια της, χωρίς να έχει ανάγκη εξαρτήσεις, δανειστές, κηδεμόνες. Αυτό είναι το πρωτεύον για την πατρίδα όταν έχουμε τη μισή ελληνική κοινωνία να οδηγείται κάτω από το όριο της φτώχειας και ένα εκατομμύριο ανέργους»...
prionokordela.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: