Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου

Κρίσιμο τετ-α-τετ


Το τετ-α-τετ Παπανδρέου-Παπαδήμου έρχεται σε κρίσιμη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος
Το τετ-α-τετ Παπανδρέου-Παπαδήμου έρχεται σε κρίσιμη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος (Φωτογραφία: AΠΕ )


Αθήνα
Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, συνάντηση με την οποία κλείνει ο κύκλος συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ηγέτες των πολιτικών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Το Σάββατο, παραμονή των Χριστουγέννων, ο Λουκάς Παπαδήμος είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Γιώργο Παπανδρέου, στην οποία συζητήθηκαν τα θέματα που θα μπουν στην ατζέντα της κατ' ιδίαν συνάντησης.

Ο κ. Παπαδήμος εμφανίζεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προκειμένου να προχωρήσει το κυβερνητικό έργο.

Το τετ-α-τετ Παπανδρέου-Παπαδήμου έρχεται σε κρίσιμη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς θα ακολουθήσει κρίσιμη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος παρουσία όλων των κορυφαίων στελεχών.

Ο κ. Παπαδήμος συναντήθηκε την Παρασκευή με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας προς την κυβέρνηση.

Το Σάββατο ο Γ.Καρατζαφέρης δήλωσε πως μετέφερε στον πρωθυπουργό τις σκέψεις του για ένα σχήμα πιο ευέλικτο και πιο αντιπροσωπευτικό, λέγοντας πως θα πρέπει να περιμένουμε πολιτικές εξελίξεις από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του 2012.

«Δεν μπορούμε να έχουμε μία κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ απλώς με άλλο πρωθυπουργό, αλλά μία άλλη κυβέρνηση. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον εαυτό μας ως 'μακιγιέρ' και πολύ περισσότερο ως 'μακιγιέζ' των λαθών και ανομημάτων του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: