Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Βόλτα του Γ. Παπανδρέου με τον Γ. Παναγιωτακόπουλο στον Εθνικό Κήπο









Βόλτα του Γ. Παπανδρέου με τον Γ. Παναγιωτακόπουλο στον Εθνικό Κήπο
Χθες ήταν μια βροχερή μέρα. Παρ' όλα αυτά, το απομεσήμερο, δύο άνδρες συζητούσαν κάνοντας βόλτα στον Εθνικό Κήπο. Που είναι το περίεργο; Ο ένας ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο άλλος ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος. Ναι, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που το τελευταίο διάστημα ασκούσε σκληρή κριτική στην πολιτική του Γ. Παπανδρέου ως Πρωθυπουργού.

Τη συνάντηση την επιδίωξε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος κάλεσε τον Παναγιωτακόπουλο στις 4 το απόγευμα στο γραφείο του στη Βουλή, λέγοντάς του στο τηλέφωνο ότι ήθελε να συζητήσουν. Εκεί, του πρότεινε να πάνε στον Εθνικό Κήπο και να μιλήσουν περπατώντας- ο Παναγιωτακόπουλος δεν έφερε αντίρρηση και η βόλτα κράτησε πάνω από μια ώρα.

Μόλις το γεγονός έγινε γνωστό στο ΠΑΣΟΚ, όλοι έπεσαν πάνω στον Παναγιωτακόπουλο ρωτώντας τι είπε στον Γιώργο και (φυσικά) τι του είπε ο Γιώργος.

Ο Παναγιωτακόπουλος κράτησε την γνωστή τακτική του: σφίγγα.

«Του είπα όλη την αλήθεια, αυτό όπου εγώ εισπράττω» αρκέστηκε να πει παρά τις πιέσεις. Σε ότι αφορά στον Γιώργο, ο ιστορικός συγκεντρωσιάρχης του ΠΑΣΟΚ αρκέστηκε να πει ότι νομίζει πως ο Πρόεδρος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Τίποτε άλλο. Συνομιλητής του όμως, είπε στο Newpost.gr, ότι από το ύφος του, καταλάβαινες πως ο Γ। Παπανδρέου θα δρομολογήσει την αποχώρησή του.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: