Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτός σε συνεργασίες στο πλαίσιο προγραμματικής βάσης

Τις επόμενες ημέρες το κείμενο

Από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Αθήνα
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ενέκρινε ομόφωνα την Κυριακή το προγραμματικό πλαίσιο του κόμματος για το επόμενο διάστημα, το οποίο πρoβλέπει ότι οι συζητήσεις για συνεργασίες πρέπει να γίνονται σε προγραμματική βάση. Πάνω σε αυτή τη βάση μπορεί να «χτιστεί» κατόπιν ένα πιο εκτεταμένο προγραμματικό κείμενο, το οποίο θα εγκριθεί τελικά από την Επιτροπή Προγράμματος, ενόψει των εκλογών.

Το επίσημο κείμενο, το οποίο εγκρίθηκε το Σάββατο κατά πλειοψηφία και από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, θα δοθεί στη δημοσιότητα τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, κομματικές πηγές τόνιζαν ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση για τα πρόσωπα που θα ενταχθούν στις λίστες. Με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων αναμένεται να ασχοληθεί τις επόμενες ημέρες η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία και θα θέσει το πολιτικό πλαίσιο. Όσον αφορά τα ψηφοδέλτια της περιφέρειας, θα ληφθούν υπόψη και οι προτάσεις των Τοπικών Οργανώσεων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να εντείνει το επόμενο διάστημα την πολιτική δράση εντός και εκτός Βουλής, καθώς εκτιμάται ότι ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ως προς την ακριβή ημερομηνία, είναι βέβαιο ότι η χώρα εισέρχεται σε προεκλογική τροχιά και οι εκλογές είναι πλέον αναπόφευκτες.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: