Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Μπένι: Μάχη για να αποφύγει την εκλογή από τη βάση...



Με πάθος συνεχίζει την προσπάθεια του να αποφύγει την εκλογή αρχηγού από τη βάση ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι... οι δημοκρατικές του αρχές δεν του επιτρέπουν "εκπτώσεις" σε τέτοια θέματα.

Επιχειρεί να εκλεγεί είτε μέσω της Κ.Ο είτε μέσω του Εθνικού Συμβουλίου είτε μέσω...


... μιας τραβεστί Εθνικής Συνδιάσκεψης της οποίας φυσικά η σύνθεση θα είναι βολικά προκαθορισμένη.

Όπως θα έχετε ενδεχομένως ήδη παρατηρήσει, αυτή είναι και η γραμμή που με λύσσα επιχειρούν να επιβάλουν οι φίλοι του στα ΜΜΕ (ΔΟΛ,Mega κτλ) οι οποίοι και πλάθουν το σενάριο τους ενός υποψηφίου που θα ενώσει τις...φυλές του ΠΑΣΟΚ.

Ορθώς πάντως ο Βενιζέλος φοβάται την εκλογή από τη βάση καθώς η βάση δεν τον θέλει. Αν είναι ο μόνος υποψήφιος σε μια εκλογή από τη βάση, η προσέλευση θα είναι τόσο μικρή που και ο πλέον δύσπιστος θα διαπιστώσει το ιστορικό τέλος του ΠΑΣΟΚ. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα χρειαστεί μάλιστα να δώσει μια σκληρή μάχη με τα...λευκά ψηφοδέλτια των οποίων όμως λογικά θα επικρατήσει.

Αν δεν είναι ο μόνος υποψήφιος και δεν καταφέρει να εκλεγεί από τον α' γύρο, στο β' γύρο θα χάσει από οποιονδήποτε, ακόμα κι από τον Τζουμάκα κι αυτό γιατί ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχει οπαδούς αλλά πελάτες. Όσοι δεν τον χρειάζονται, δεν τον αντέχουν ούτε στον ίδιο χώρο....
parapolitiki.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: