Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: ΞΟΦΛΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ !


ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!
Η «συνεργασία» της Γερμανικής Κυβέρνησης με το Υπουργείο Υγείας φαίνεται προχωρά κανονικά. Από έγγραφο προκύπτει ότι δεν αφορά μόνο την «επέμβαση» των Γερμανών στη διοίκηση και τη λειτουργία των Νοσοκομείων και τις παρεμβάσεις στην υγειονομική περίθαλψη. Επεκτείνεται απ' ότι φαίνεται και σε άλλους τομείς που αφορούν στη στήριξη των Γερμανικών φαρμακευτικών εταιρειών, δίνοντάς τους προτεραιότητα στην εξόφληση χρωστούμενων.
Δεν εξηγείται αλλιώς το μεγάλο ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια) σε συνέχεια εγγράφου του υπουργείου για την αποπληρωμή δύο συγκεκριμένων Γερμανικών φαρμακευτικών εταιριών.
Συγκεκριμένα με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στάλθηκε στις 19-3-2012 στους Διοικητές των Νοσοκομείων της 2ης ΥΠΕ ζητείται να απαντήσουν εντός μίας ώρας αν έχουν αποπληρωθεί δύο συγκεκριμένες Γερμανικές εταιρίες!
Πέρα από το γεγονός ότι το ενδιαφέρον της 2ης ΥΠΕ εκδηλώνεται μόνο για δύο εταιρίες το πιο εντυπωσιακό είναι ότι στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναφέρονται μόνο οι εταιρίες αλλά επισημαίνεται ότι είναι Γερμανικές.

Μέχρι που θα φτάσει αυτή η «συνεργασία» που μοιάζει με σχέση κατακτητή απέναντι σε υπόδουλους;

Ανακοίνωση του Τμήματος Υγείας – Πρόνοιας του ΣΥΝ για προνομιακή μεταχείριση Γερμανικών εταιρειών από το Υπ. Υγείας

Το μνημόνιο συνεργασίας για την Υγεία που εξαγγέλθηκε προχθές μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και της Γερμανικής κυβέρνησης, φαίνεται πως άρχισε ήδη να «αποδίδει»!!!

Με ηλεκτρονικό μήνυμα του Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ που διαβιβάστηκε ως εξαιρετικά επείγον στους διοικητές των νοσοκομείων της ζώνης ευθύνης της, κατ’ εντολή του Υπ. Υγείας, ζητείται να απαντηθεί εντός μιας ώρας εάν έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις τους προς δύο συγκεκριμένες Γερμανικές εταιρείες.

Τόσο το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα του «εντός μιας ώρας» όσο και η επισήμανση ότι πρόκειται για «Γερμανικές εταιρείες» εκτός ότι προκαλούν αλγεινή εντύπωση, δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για τον κατήφορο της υποτέλειας σε συγκεκριμένα συμφέροντα στην οποία έχουν οδηγήσει τη χώρα η μνημονιακή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ με το δοτό πρωθυπουργό.

Την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει από τα βάρβαρα μέτρα και η ελληνική αγορά έχει στεγνώσει από ρευστότητα ο πάντα μνημονιακά πρόθυμος κ. Λοβέρδος οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις προτεραιότητές του. Τμήμα Υγείας-Πρόνοιας
iskra
http://vathiprasino

Δεν υπάρχουν σχόλια: