Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Στο τέλος θα νικήσουμε, δήλωσε ο Κ.Παπούλιας μετά την παρέλαση

«Δεν αξίζουμε αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς»


Ο Κάρολος Παπούλιας
Ο Κάρολος Παπούλιας (Φωτογραφία: ΑΠΕ )


Αθήνα
Την ανάγκη για σύμπνοια και ομόνοια εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα.

«Δεν θα λυγίσουμε, για να αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που δεν αξίζει αυτής της ευρωπαϊκής συμπεριφοράς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και στο τέλος θα είμαστε νικητές. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Γιορτάζουμε την κορυφαία στιγμή στην ιστορία του Ελληνισμού. Ο λαός με σύμπνοια και ομόνοια αποφάσισε με θάρρος να αποτινάξει τον οθωμανικό ζυγό και χάρισε στον ελληνισμό την ελευθερία και την εθνική του αξιοπρέπεια. Είναι η στιγμή να θυμηθούμε τους φιλέλληνες, που εμπνευσμένοι από τον διαφωτισμό κατέβηκαν να βοηθήσουν τον Ελληνισμό» είπε.

«Σήμερα ο λαός δίνει μία σκληρή μάχη. Τότε κανείς από την πολιτισμένη Ευρώπη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτοί οι ξυπόλυτοι 'Ελληνες θα μπορούσαν να πετύχουν το θαύμα. Σήμερα η κραυγή "είμαστε όλοι Έλληνες" δείχνει ότι πολλοί αποδέχονται ότι είναι σκληρός ο αγώνας που δίνουν οι Έλληνες.

»Οπως τότε, και τώρα θα πετύχουμε. Με ομόνοια και σύμπνοια θα τα καταφέρουμε. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: