Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Πετσάλνικος: Δεν με ήθελαν στην Ιπποκράτους- Αιχμές κατά Βενιζέλου



Πετσάλνικος: Δεν με ήθελαν στην Ιπποκράτους- Αιχμές κατά Βενιζέλου
Στην Καστοριά, από όπου και κατάγεται, βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος σε τοπική συγκέντρωση χτες το βράδυ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος τελικά με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές.

Ο κ. Πετσάλνικος, όπως δήλωσε σήμερα στο Mega, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επιθυμούσε να είναι υποψήφιος καθώς έχασε την έδρα του στις πρόσφατες εκλογές για λίγες μόνο ψήφους, η Ιπποκράτους ωστόσο δεν θεώρησε αναγκαία την υποψηφιότητά του. Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής συγκέντρωσε 2.213 ψήφους στις εκλογές της 6ης Μαΐου, ενώ η δεύτερη σε σταυρούς υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, Σοφία Ντίνα, κατάφερε να λάβει μόλις 422 ψήφους.

Φανερά ενοχλημένος ο κ. Πετσάλνικος άφησε σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο αναφέροντας ότι στελέχη εισηγήθηκαν στον πρόεδρο να μην τον συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να «απομονώσουν» από το κίνημα συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου.

«Επειδή δεν είμαι γαντζωμένος σε καμιά καρέκλα κι εφόσον έτσι επιμένουν και για να μην υπάρξει πρόβλημα και να επιτευχθεί η πανστρατιά του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καστοριάς, να μην θεωρήσει κανείς ότι επιμένω να είμαι υποψήφιος, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος και θα στηρίξω το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, όποια μορφή κι αν πάρει», δήλωσε χαρακτηριστικά.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: