Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει έλεγχο για τα... τζακούζι και το γυμναστήριο της Ιπποκράτους

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ



Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει έλεγχο για τα... τζακούζι και το γυμναστήριο της Ιπποκράτους
Πηγή φωτογραφιών: Πρώτο Θέμα
Ο έλεγχος των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ από όμιλο διεθνών εταιριών, τον οποίο είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είναι πλέον έτοιμος προς υλοποίηση.

Τα τελευταία δημοσίευματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για το ειδικό σύστημα κωπηλασίας που υπήρχε στα γραφεία της Ιπποκράτους,  φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Παρά την καθυστέρηση, λοιπόν, ο πρόεδρος του κόμματος παρουσιάζεται έτοιμος να σημάνει την έναρξη του ελέγχου εντός των επόμενων ημερών.

Η έρευνα, που θα αφορά τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ από το 2007 μέχρι σήμερα, θα αρχίσει πιθανότατα στις αρχές Σεπτεμβρίου και οι εταιρείες που θα την αναλάβουν αναμένεται να είναι οι Ernst & Young, Grant Thorton, PWC Office Location in Greece, KPMG, Delloitte και ΣΟΛ Α.Ε.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της ανασύστασης του κόμματος, συνεδρίασε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, ενώ νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος είχε συνάντηση με πρυτάνεις, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις αλλαγές στον νόμο για την Παιδεία που σχεδιάζονται από τη νέα κυβέρνηση.

Τέλος, την Τετάρτη, συνεδριάζει εκ νέου και η Οργανωτική Γραμματεία του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να καταλήξει στη δομή του κόμματος που θα οδηγήσει στο συνέδριο, που έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο.http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: