Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Μεγάλες διαστάσεις έχει λάβει η φωτιά που μαίνεται στην Τροιζηνία

Εκτεταμένο το μέτωπο


Χιλιάδες στρέμματα έχει κάψει η φωτιά στην Τροιζηνία
Χιλιάδες στρέμματα έχει κάψει η φωτιά στην Τροιζηνία   (Φωτογραφία:  Fosphotos )


Αθήνα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στη Δάριζα Τροιζηνίας, στη βορειοανατολική Πελοπόννησο, απέναντι από τον Πόρο, και μαίνεται ανεξέλεγκτη ώρα αυτήν την ώρα.

 Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση
Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα 20 πυροσβέτες με εννέα οχήματα και δύο αεροσκάφη. Λόγω όμως των ισχυρών ανέμων, αλλά και του δύσβατου της περιοχής, η φωτιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα να εξαπλωθεί προς την Αργολίδα, έχοντας κάψει χιλιάδες στρέμματα.

Για ανεξέλεγκτη φωτιά η οποία εκτείνεται στα όρια τριών δήμων έκανε λόγο στον Σκάι ο δήμαρχος Τροιζηνίας Γιάννης Σαμπάνης. Ανέφερε ότι δυο πυροσβέστες τραυματίσθηκαν ελαφρά κατά την προσπάθεια της κατάσβεσης.

Εν τω μεταξύ, υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν τυο βράδυ οι πυροσβέστες την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Πύρριχος Αερόπολης. Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Λίγο νωρίτερα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε και η πυρκαγιά στην περιοχή Κοχυλού, στην Άνδρο. Στην περιοχή, επίσης, παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.


Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: