Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας ο κ. Τσίπρας, απαντά η κυβέρνηση

«Υπηρέτης του λόμπι της δραχμής»


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
Σε έντονο ύφος ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του, το Σάββατο.
«Κενός προγράμματος, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, ο κ. Τσίπρας επιμένει σε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ποντάροντας στον ξεπερασμένο λαϊκισμό του κρατισμού. Δικαιολογεί, έτσι, πλήρως την καταβαράθρωση της όποιας πολιτικής του αξιοπιστίας» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου και πρόσθεσε:
«Όταν, επίσης, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί συκοφαντική ανθελληνική φημολογία περί αμερικανικών προεκλογικών συνωμοσιών και επιμένει να θεωρεί διαπραγματευτικό 'όπλο' την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τότε δικαιολογεί και την εκτίμηση ότι είναι ο πλέον συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής».
Σε ό,τι αφορά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης:
«Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Τσίπρα τη διαφορά μεταξύ των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου και των ανακοινώσεων του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
» Πάλι βιάστηκε να μιλήσει πριν ενημερωθεί. Του έχουμε ξαναπεί πρώτα να μελετάει και μετά να μιλάει. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: