Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η προκλητική κάλυψη του Χρήστου Σταϊκούρα στον κουμπάρο του προκαλεί ερωτηματικά!



Η προκλητική κάλυψη του Χρήστου Σταϊκούρα στον κουμπάρο του προκαλεί ερωτηματικά!
Δεν φαίνεται να… ίδρωσε το αυτί- μέχρι αυτή την ώρα- των πολιτικών παραγόντων από τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με τον νομικό σύμβουλο της ΔΕΗ, Αργύρη Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου μίλησε για λαμόγια συνδικαλιστές και ψυχοπαθείς παράγοντες και ενώ θα περίμενε κανείς την ευαισθητοποίηση του πολιτικού συστήματος και την άμεση αντίδρασή του εισαγγελέα, κάποιοι αποφάσισαν να καλύψουν τον κ. Οικονόμου ή τα λαμόγια!  
 
Συγκεκριμένα, όπως τουλάχιστον παραδέχονται κορυφαίοι παράγοντες οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση, ο κ. Σταϊκούρας βρίσκεται πίσω από το πέπλο προστασίας που καλύπτει τον κ. Οικονόμου.

Γιατί όπως έγινε γνωστό ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΗ δεν είναι μόνο κουμπάρος της οικογένειας Σταϊκούρα και στενός φίλος είναι διορισμένος από τον πατέρα του σημερινού Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών.   
 
Είναι απορίας άξιο γιατί ο κ. Σταϊκούρας ενώ γνωρίζει ότι το θέμα έχει ήδη φτάσει στο πρωθυπουργικό γραφείο επιμένει. Μάλιστα πληροφορίες που έγιναν γνωστές αναφέρουν ότι ο κ. Μάκης Παπαγεωργίου θέλει να τελειώσει το θέμα αλλά δεν αναλαμβάνει πρωτοβουλία  γιατί θεωρεί ότι πρέπει πρώτα να… ανάψει το πράσινο φως από τον Αναπληρωτή Υπουργό.
 
Στο μεταξύ δεν λείπουν αυτοί που υποστηρίζουν ότι η κάλυψη προέρχεται και από τον Ζερβό ο οποίος ωστόσο θεωρεί ότι δεν είναι στο χέρι του να ξεκαθαρίσει το τοπίο αφού ο κ. Οικονόμου έχει διορισθεί από την Νέα Δημοκρατία το 2004.

Οι αποκαλύψεις θα έχουν συνέχεια γιατί ο κ. Οικονόμου έχει αναφερθεί εκτενώς και στον πρώην Υπουργό κ. Φώλια τον οποίο θεωρεί -όπως τουλάχιστον συμπεραίνεται από τα λεγόμενα του- και αυτόν πρόσωπο αμφιβόλου πολιτικής ηθικής!  

Τ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια: