Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μαραθώνια η συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ

Μαραθώνια η συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ
Περίπου επτά ώρες διήρκησε η σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία μίλησαν 28 βουλευτές.
Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, μεταξύ εκείνων που μίλησαν, ο Δημήτρης Κρεμαστινός τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να προκύψει από τη συνεδρίαση η εικόνα μιας ενωμένης Κ.Ο.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, είπε ότι πρέπει «να φύγουν όσοι είναι να φύγουν από το ΠΑΣΟΚ, που δεν είχαν καταλάβει γιατί ήταν ή έχουν κάνει πιο προσοδοφόρες συμφωνίες».
 «Θα ψηφίσω για τελευταία φορά, αν την επόμενη έλθουμε στην ίδια θέση θα πάω σπίτι μου» τόνισε ο Χρήστος Αηδόνης.
«Έχουμε γίνει ουρά της ΔΗΜΑΡ» υποστήριξε ο Μίμης Ανδρουλάκης, ενώ από την πλευρά του ο Γιάννης Κουτσούκος ζήτησε να ανοίξει το ΠΑΣΟΚ μέτωπο με τις τράπεζες.
Ο Μάρκος Μπόλαρης επεσήμανε ότι από τη συνεδρίαση «πρέπει να βγει το μήνυμα ότι δεν στηρίζουμε μία κυβέρνηση μηδενικού έργου» ενώ ο Γιάννης Δριβελέγκας σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να δώσει «λευκή επιταγή».
Η Άντζελα Γκερέκου και ο Λεωνίδας Γρηγοράκος υποστήριξαν ότι η Κ.Ο. πρέπει να εμφανιστεί ως μια γροθιά, όποια κι αν είναι η απόφαση που θα ληφθεί.
 Για την ευθύνη που φέρουν και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για την απαξίωση, όπως είπε, του κόμματος, μίλησε ο Κώστας Τριαντάφυλλος.
Επίσης ο Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε ότι «καλά είναι αυτά που λέει ο Κ. Σκανδαλίδης, αλλά είναι για άλλες εποχές», προσθέτοντας ότι «πρέπει να αγωνιστούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια», συμφωνώντας με τον Γ. Ντόλιο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ερωτηθείς ο Κώστας Σκανδαλίδης σχετικά με το ποια στάση θα κρατήσει στην κρίσιμη ψηφοφορία, ο απάντησε: «Μίλησα πολιτικά, περιμένω να δω το τελικό πακέτο».enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: