Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Aν θέλει ο Γιώργος, να πληρώσει από την τσέπη του τα έξοδα»



An-thelei-o-giorgos-na-plirosei-apo-tin-tsepi-toy-ta-eksoda 
Τα αυξημένα έξοδα κίνησης του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό, τα οποία πληρώνει τοΠΑΣΟΚ, επιχειρεί να «φρενάρει» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος με έξι ελεγκτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει να «ξεσκονίσουν» τα βιβλία με τα οικονομικά του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται τα «Νέα», από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι βάσει συμβολαίου που υπεγράφη επί προεδρίας Βενιζέλου, το Κίνημα οφείλει να καλύπτει τα έξοδα του προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής. 

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται αυτό και συνεργάτες του κ. Βενιζέλουεπιμένουν ότι δεν έχουν δει τέτοιο συμβόλαιο και δεν αναγνωρίζουν τίποτε περισσότερο από την ετησία συνδρομή του Κινήματος που ανέρχεται σε 30.000 ευρώ. 

Ωστόσο, επειδή το ποσό αυτό δεν φαίνεται αρκετό για τον Γιώργο Παπανδρέου, από την πλευρά της Ιπποκράτους ξεκαθαρίζουν πως αν ο πρώην πρωθυπουργός χρειάζεται περισσότερα χρήματα, μπορεί να τα βάζει από την τσέπη του.

Οι πρωτοβουλίες αυτές εντάσσονται στην συνολική προσπάθεια να ελεγχθούν τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι εργαζόμενοί του παραμένουν επί δέκα μήνες απλήρωτοι και τα χρέη τους «πνίγουν» κυριολεκτικά.
http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: