Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σύσκεψη στο Μαξίμου Μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα ψηφισθεί το φορολογικό


Στο Eurogroup της 21ης Ιανουαρίου θα ληφθεί η απόφαση για την επόμενη δόση του δανείου
Στο Eurogroup της 21ης Ιανουαρίου θα ληφθεί η απόφαση για την επόμενη δόση του δανείου   (Φωτογραφία:  Ευρωκίνηση )

Αθήνα
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας, με βασικό θέμα την πορεία της οικονομίας και τις διαδικασίες που θα πρέπει να ολοκληρωθούν ενόψει και της επικείμενης συνεδρίασης του Eurogroup.

Ο κ. Στουρνάρας είπε πως πως στο Eurogroup θα ληφθεί η απόφαση για την επόμενη δόση και τόνισε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι έτοιμη και να έχει κλείσει και η εκκρεμότητα του φορολογικού νομοσχεδίου, το οποίο, όπως είπε, θα ψηφιστεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει να ψηφίσουμε το φορολογικό μέχρι την επόμενη Παρασκευή, το οποίο είναι και το σημαντικότερο θέμα», σημείωσε.

Η επόμενη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης είναι στις 21 Ιανουαρίου στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Στουρνάρας δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να τον βάλει στο «κάδρο» όσον αφορά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, τονίζοντας πως δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα και πως δεν τον αφορά.
Σχετικά με τις υποθέσεις επιχειρηματιών οι οποίοι οδηγούνται τις τελευταίες μέρες στο Αυτόφωρο για χρέη προς το Δημόσιο, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως οι Αρχές κάνουν τη δουλειά τους.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: