Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...


Στη διαμόρφωση ενός ενωτικού ρεύματος ΠΑΣΟΚ με σκοπό το ξαναζωντάνεμα του σοσιαλιστικού κινήματος στην πατρίδα μας, θα συμπράξουν οι Έλληνες Σοσιαλιστές, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους...

Αντιπροσωπεία τους, αποτελούμενη από τους Σπύρο Βεζύρη, Κώστα Καρμπέρη και Γρηγόρη Νικήτα συναντήθηκε σήμερα με τον Παντελή Οικονόμου και συζήτησαν για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
Κατά την συνάντηση, υπήρξε συμφωνία ότι οι δυο προτεραιότητες σήμερα για τους σοσιαλιστές στην Ελλάδα είναι η ανάσχεση της φτώχειας, της ύφεσης και της ανεργίας από τη μια και η προάσπιση της Δημοκρατίας από την άλλη.
Ο Παντελής Οικονόμου από την πλευρά του, εκτίμησε ότι για να υπηρετηθούν οι προτεραιότητες αυτές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διευρυνθεί η ημερήσια διάταξη στα πολιτικά μας πράγματα. Πέρα από την αποφυγή της στάσης πληρωμών, οι προσπάθειες πρέπει να στραφούν, αμέσως, και στην απαλλαγή από παραλογισμούς που επιβάλλουν οι δανειστές μας, αλλά και στην άμεση αποκατάσταση της κοινωνικής ευστάθειας, πριν οι ζημιές γίνουν ανεπανόρθωτες.
Η αντιπροσωπεία των Ελλήνων Σοσιαλιστών δήλωσε, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, την πρόθεσή της να εισφέρει στο υπό διαρκή διαμόρφωση, διεύρυνση και ανανέωση ενωτικό ρεύμα ΠΑΣΟΚ, τις επεξεργασίες από την πολύμηνη ανοιχτή διάσκεψη που οργάνωσε με το σχήμα της πολιτικής αγοράς.
Τελική κοινή εκτίμηση όλων υπήρξε, υπογραμμίζουν, είναι ότι "η κεντροαριστερά πρέπει να ξανασταθεί στα πόδια της ώστε να μπορεί να στηρίξει την ανάκαμψη της πατρίδας μας και όχι να αναμένει την ανάκαμψη της χώρας για να ωφεληθεί η ίδια από την ανάκαμψη αυτή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: