Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΜΙΛΗΣΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΗΓΟΙ Σαμαράς - Κουβέλης: «Όχι νέα μέτρα, φόροι και απολύσεις»



samaras-koyvelis-oxi-nea-metra-foroi-kai-apoluseis 
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και απ' ότι φαίνεται οι πολιτικοί αρχηγοί το έχουν συνηδειτοποιήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Ετσι, μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο που τις τελευταίες μέρες διατυμπανίζει ότι ο λαός δεν αντέχει άλλα μέτρα, μετά το μεσημεριανό «μήνυμα» του Αντώνη Σαμαρά στην τρόικα για τη φορολόγηση των επιχειρήσεων, το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός μίλησε τηλεφωνικά με τον Φώτη Κουβέλη.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς ζήτησε από τον πρωθυπουργό, ενόψει της συνάντησης της Τρίτης που θα εχει με την τρόικα, να μην υπάρξουν νέα μέτρα και νέοι φοροι και να μην γίνουν απολύσεις

Επίσης, ο κ. Κουβέλης ζήτησε από τον κ. Σαμαρά, να στηρίξει το "σχέδιο Μανιτάκη" για την κινητικότητα, να επιμείνει στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και να ζητήσει αύξηση των δόσεων για όσους χρωστάνε μεγάλα ποσά. 

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, πως όλα αυτά αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης και θα τεθούν στο τραπέζι της αυριανής συνάντησης.
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: