Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ:"Δεν έχει βγει ακόμα πόρισμα για έλλειμμα στα ταμεία μας"



Η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στα δημοσιεύματα  για έλλειμμα 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία του κόμματος

Αντιδράσεις προκάλεσαν στην Ιπποκράτους τα δημοσιεύματα αναφορικά για έλλειμμα στα ταμεία του κόμματος.
Σε μια ανακοίνωση που εξεδόθη αργά το μεσημέρι  διευκρινίζεται ότι  δεν έχει βγει ακόμα πόρισμα από τις 6 ελεγκτικές εταιρείες.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Όπως είχε ανακοινώσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ο έλεγχος της οικονομικής διαχείρισης του ΠΑΣΟΚ ανατέθηκε από κοινού στις έξι μεγαλύτερες ελεγκτικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.
Πόρισμα του ελέγχου δεν έχει υποβληθεί. Μόλις  υποβληθεί, θα συζητηθεί στα καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ, που θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω ενέργειες, με γνώμονα την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση πλήρους διαφάνειας.
Στο μεταξύ, το Πολιτικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί τις επόμενες ημέρες για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση, ενόψει και της διαδικασίας ανάδειξης των νέων δημοτικών, νομαρχιακών και περιφερειακών οργάνων.
Αναρωτιόμαστε αν και τα άλλα κόμματα θεωρούν ότι έχουν και αυτά την ανάγκη και την υποχρέωση να προβούν σε αντίστοιχες ενέργειες".
Δήλωση Ρ. Σπυρόπουλου: Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν ελεγχθεί
Με γραπτή δήλωσή του ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος διέψευσε ως αναληθή τα παραπάνω. Ειδικότερα, σημείωσε ότι "τα οικονομικά όλων των κομμάτων, ελέγχονται κάθε χρόνο από την αρμόδια ειδική Επιτροπή της Βουλής" και υπογράμμισε ότι "στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας έχουν ελεγχθεί και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα". Επιπλέον, ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε πως "οτιδήποτε άλλο διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: