Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΣΤΗ ΒΟΣΤΩΝΗ...


...ΠΟΛΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΠΟΛΗ...
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές στη Βοστώνη για τον εντοπισμό του Τσετσένου βομβιστή, Τζοχάρ Τσαρνάεφ, που μαζί με τον αδελφό του αιματοκύλησαν τον Μαραθώνιο της Βοστώνης την Δευτέρα...
Είναι το παιδί με το λευκό καπελάκι που εδώ και ώρες η αστυνομία έχει ορίσει ως βασικό ύποπτο για τα χτυπήματα στον μαραθώνιο και σήμερα εμφανίστηκε αρχικά στο πανεπιστήμιο ΜΙΤ και στη συνέχεια στην περιοχή Watertown εν μέσω πυροβολισμών και εκρήξεων. Μαζί του ήταν ο αδελός και συνεργός του, ο οποίος είναι πλέον νεκρός, καθώς συνελήφθη τραυματισμένος και άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, όπως μεταδίδει το NBC, οι Αρχές πλέον αναζητούν και ένα τρίτο πρόσωπο, που φέρεται να βοήθησε τους δύο δράστες στην προετοιμασία της επίθεσης.

Έρημη πόλη η Βοστώνη
H κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή θυμίζει κάτι από θρίλερ αλλά και ταινία δράσης μαζί. Ο νεαρός, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφορεί στους δρόμους ζωσμένος με εκρηκτικά και είναι επικίνδυνος.

Οι εκκλήσεις των αρχών προς τους κατοίκους στην Watertown είναι δραματικές.

"Πιστεύουμε ότι είναι τρομοκράτης, πιστεύουμε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που ήρθε εδώ για να σκοτώσει", σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία ζήτησε από τους κατοίκους της πόλης "να παραμείνουν μακριά από τα παράθυρα" των σπιτιών τους και "να μην ανοίγουν την πόρτα τους".



Μάλιστα η αστυνομία στέλνει συνεχώς λεωφορεία προκειμένου να εκκενωθεί από κατοίκους η περιοχή καθώς φοβούνται μήπως η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου.

Οι άντρες των SWAT «κυνηγούσαν» ένα γκρι αυτοκίνητο Hondo CRV, καθώς πίστευαν ότι ο δράστης ήθελε να διαφύγει με αυτό στο Μανχάταν. Ωστόσο, πριν από λίγο το εντόπισαν εγκαταλειμμένο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνηκε στον μεγαλύτερο αδελφό του Τζοχάρ, ο οποίος έπεσε νεκρός τοπρωί.


Άντρες των SWAT ελέγχουν ένα σπίτι 

Ενδεικτικό της κρισιμότητας της κατάστασης είναι το γεγονός ότι αποφασίστηκε σήμερα (επτά ώρες πίσω από την Ελλάδα) να μην κυκλοφορήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη Βοστώνη, να σταματήσουν τη λειτουργία τους τα ταξί, να μείνουν κλειστά τα σχολεία.

Περιορισμοί έχουν τεθεί και στην εναέρια κυκλοφορία, ενώ οι αρχές ζήτησαν από τις επιχειρήσεις να παραμείνουν κλειστές.Επίσης για λόγους ασφαλείας, κλειστό θα μείνει το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

http://fimotro.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6921.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: