Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ...


... ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ...
Κατεπείγουσα εντολή στον ειδικό γραμματέα του ΣΕΠΕ να στείλει στη Μανωλάδα Ηλείας κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας, με αφορμή τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα, έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ...
Γι­άν­νης Βρούτσης.
Σε δήλωση του, ο Γ. Βρούτσης καταδίκασε τις απάνθρωπες συνθήκες εργασίας, τη βία και την ανθρώπινη εκμετάλλευση, τονίζοντας ότι  η νομιμότητα στην αγορά εργασίας και η τήρηση των νόμων είναι αδιαπραγμάτευτη.
«'Εχω κατ’ επανάληψη τονίσει ότι η αδήλωτη και η ανασφάλιστη εργασία αποτελούν κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα. Ήδη, με εντολή μου, επιλαμβάνεται του θλιβερού περιστατικού η Επιθεώρηση Εργασίας. Τα χθεσινά γεγονότα επιβεβαίωσαν την ορθότητα της κυβερνητικής πρωτοβουλίας να αναμιχθεί στην αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας και η οικονομική αστυνομία» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας.
Την επίθεση και τον τραυματισμό αλλοδαπών καλλιεργητών στη Μανωλάδα καταδίκασε νωρίτερα και η κυβέρνηση. Σχολιάζοντας τα γεγονότα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδικογλου έκανε λόγο για «απάνθρωπη επίθεση ενόπλων και πρωτοφανή και επονείδιστη ενέργεια».
http://fimotro.blogspot.gr/2013/04/blog-post_5852.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: