Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει αμέσως στη -φτηνή- Χαριλάου Τρικούπη ...



Είναι πλέον οριστικό. Λόγω της οικτρής οικονομικής του κατάστασης το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει στα ιστορικά του γραφεία επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη εγκαταλείποντας τα trenty και high teck γραφεία της οδού Ιπποκράτους το ενοίκιο των οποίων χρωστάει εδώ και πολλούς μήνες.

Στην...
αυριανή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία του φακέλου που αρνήθηκε να παραλάβει πριν λίγες ημέρες ο προκάτοχός του Γιώργος Παπανδρέου.

Σε αυτά θα περιλαμβάνεται αναλυτική έκθεση για τα οικονομικά του κινήματος, τα δάνεια, τα χρέη, οι τρέχουσες υποχρεώσεις και η ταμειακή κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του οργάνου ότι η μετακόμιση θα γίνει πολύ σύντομα καθώς στο 6όροφο κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη που δεν είχε εγκαταλείψει ποτέ το ΠΑΣΟΚ το ενοίκιο είναι αυτή τη στιγμή εξαιρετικά χαμηλό, περί τις 4.000 ευρώ το μήνα, μετά τις μειώσεις που έχουν γίνει και υπάρχει συμβόλαιο έως το 2016.

Αντιθέτως για το κτίριο της Ιπποκράτους το συμβόλαιο όχι μόνο προέβλεπε αρχικό μίσθωμα περί τις 60.000 ευρώ, αλλά υπάρχουν οφειλές πολλών μηνών.

Στη συζήτηση δεν πρόκειται να τεθούν επί τάπητος τα χρέη καθώς δεν είναι έτοιμο ακόμη το πόρισμα των διεθνών ελεγκτικών οίκων.

Ανεξαρτήτως αυτών, στο αυριανό πολιτικό συμβούλιο έχουν κληθεί να μετάσχουν και οι υπεύθυνοι παρακολούθησης του κυβερνητικού έργου προκειμένου να εξετασθούν ανοικτά ζητήματα νομοθετικών πρωτοβουλιών της τρικομματικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: