Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Καρέ - Καρέ η επίθεση του Γερμενή (ΒΙΝΤΕΟ)...



germenis4545 
 Πολιτικός και κοινωνικός σάλος έχει προκληθεί από το πρωτοφανές επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή ο οποίος αποπειράθηκε να...
επιτεθεί στον δήμαρχο της Αθήνας, Γιώργο Καμίνη, λίγη ώρα μετά την ματαίωση της διανομής τροφίμων από το κόμμα του, στην πλατεία Συντάγματος.
O δήμαρχος μετακινήθηκε για να αποφύγει τη γροθιά του Χρυσαυγίτη και η γροθιά κατέληξε σε 12χρονο κορίτσι που κρατούσε τη λαμπάδα και τα δώρα που μόλις είχε παραλάβει.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, εμφανίστηκε εκεί κάποια στιγμή ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, ο οποίος πήγε να επισκεφθεί την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Τον είδαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής και κινήθηκαν εναντίον του, αλλά τους εμπόδισαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο με αποτέλεσμα να γίνουν συγκρούσεις.
 
Σημειώνεται ότι σε σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα παλαιά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Δηλιγιάννη όπου και είχε μεταφερθεί η διανομή τροφίμων.
 
Μαρτυρίες αναφέρουν, τέλος, ότι ο Γ. Γερμενής έφερε όπλο και προσπάθησε μάλιστα να το βγάλει, ενώ τον κρατούσε η ασφάλεια του δημάρχου.
Δείτε το βίντεο από τον ALPHA:

Δεν υπάρχουν σχόλια: