Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

«Κωλοτούμπες, παλινωδίες, καιροσκοπισμό» καταλογίζει ο Κουτσούμπας στον ΣΥΡΙΖΑ...


Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για καιροσκοπισμό, εξαπέλυσε χθες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Συνεχίζοντας το εξ αριστερών σφυροκόπημα η ηγεσία του ΚΚΕ, κάλεσε τον λαό να...
βγάλει ουσιαστικά συμπεράσματα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς έχει περάσει ένας χρόνος από τις τελευταίες εκλογές, λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει γίνει καν ακόμα κυβέρνηση και οι συνεχείς κωλοτούμπες, οι συνεχείς παλινωδίες και ο καιροσκοπισμός είναι σήμα κατατεθέν αυτού του κόμματος».
Ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο Μνημόνιο λέγοντας ότι «ξεκίνησαν με ολοσχερή κατάργηση και έφτασαν σε επαναδιαπραγμάτευση με διάφορες εκφράσεις», στις επαφές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων, τα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και στην ιδεολογική ταυτότητα του αντίπαλου κόμματος.
Για το τελευταίο μάλιστα υπογράμμισε ότι «η πορεία σοσιαλδημοκρατικοποίησης είναι ραγδαία και μάλιστα σε όλα τα ζητήματα».
Και όπως τόνισε για τον ΣΥΡΙΖΑ, «έχουμε ξαναπεί ότι παίρνει όλα τα κακά χούγια του ΠΑΣΟΚ».
Σε ό,τι αφορά την κρίση στην γειτονική Τουρκία, ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος κράτησε επιφυλακτική στάση λέγοντας ότι «χρειάζεται περισσότερος χρόνος γιατί είναι οι πρώτες ημέρες και δεν έχουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ως κόμμα, από τη στιγμή που και η επικοινωνία που είχαμε με το ΚΚ Τουρκίας και με άλλα κόμματα που ήρθαμε σε επαφή δεν μπορούσαν να μας δώσουν πολύ σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει»....

Δεν υπάρχουν σχόλια: