Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

''ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ''...


ΓΕΝΙΚΑ Ή ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ;
Πορεία διαμαρτυρίας προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων πραγματοποίησαν σήμερα συνταξιούχοι.
Αντιπροσωπεία των συνταξιούχων, οι οποίοι είχαν...
σήμερα παναττική συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά, συναντήθηκε με τον υπουργό Γ. Βρούτση, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές στις συντάξεις.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ελλάδος Δήμο Κουμπούρη, ο κ. Βρούτσης τους είπε ότι τα προβλήματα που προέκυψαν με το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ στην καταβολή συντάξεων θα εξαλειφθούν με την υλοποίηση του προγράμματος «Ήλιος», το οποίο θα παρουσιάσει αύριο.
Οι συνταξιούχοι, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις, βρίσκονται σε αναβρασμό από χθες όταν και πραγματοποίησαν δυναμική συγκέντρωση μπροστά στον Οίκο Ναύτου στον Πειραιά, ενάντια «στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που σφαγιάζει τις συντάξεις και τις στοιχειώδεις παροχές Υγείας, θέτοντας ανθρώπινες ζωές σε άμεσο κίνδυνο».
«Η ένταξη του Οίκου Ναύτη στον ΕΟΠΠΥ επιδείνωσε την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων του», τονίζουν τέσσερα ναυτεργατικά σωματεία (ΠΕΜΕΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Στέφενσων, ΠΕΠΡΝ) που συμπαρίστανται στον αγώνα των συνταξιούχων ναυτικών και προσθέτουν πως «τα ελλείμματα των ασφαλιστικών ταμείων διογκώνονται και το ΝΑΤ θέλει πάνω από 1 δισ. κρατική επιχορήγηση».
Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν σήμερα και σε Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Ιωάννινα και Βόλο.
http://fimotro.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9895.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: