Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

O ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΗΔΟΝΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ''ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ''...


...ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ...
Γραμματέας της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» εκλέχτηκε ο Βουλευτής Δράμας Χρήστος Αηδόνης, μετά από ομόφωνη απόφαση Επιτροπής 180 Εθνικών Αντιπροσώπων του κόμματος, που συνεδρίασε στην Αθήνα το Σάββατο...
Ο κ. Αηδόνης κατά την εισήγησή του, τόνισε πως το κόμμα της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα» αποτυπώνεται πλέον στην κοινή γνώμη και το πολιτικό γίγνεσθαι, ως ένας πολιτικός φορέας της υπεύθυνης αντιπολίτευσης, που καθορίζει τις εξελίξεις, που δεν λαϊκίζει και δεν δημαγωγεί. Αντίθετα παρεμβαίνει με ρεαλιστικές προτάσεις και στηρίζει κάθε προσπάθεια που καταπολεμά την ύφεση και την ανεργία.
Η «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», λειτούργησε κατά την τελευταία κρίση ως παράγοντας σταθερότητας, αντίθετα με τα άλλα κόμματα, που κατέληξαν είτε ως δεκανίκια της ΝΔ είτε ως μοχλοί περαιτέρω αποσταθεροποίησης. Ο κ. Αηδόνης, τέλος κάλεσε σε συστράτευση "όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του ευρύτερου κοινωνικού πατριωτικού κέντρου, που θέλουν να δώσουν μία ουσιαστική απάντηση στα προβλήματα της χώρας μέσα από την πραγματική Ανάπτυξη, κι όχι πίσω από τα «σενάρια» ευτυχίας» που κατασκευάζει καθημερινά ο κ. Σαμαράς".
Πηγή : protothema.gr
http://fimotro.blogspot.gr/2013/06/o_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: