Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Ο Βορίδης στον Real Fm για την ΕΡΤ

Ο Βορίδης στον Real Fm για την ΕΡΤ
Στην δίωρη έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του Real Fm, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο, φιλοξενήθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης μιλώντας για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ διερωτήθηκε: «Γιατί μία επιχείρηση του δημοσίου θα πρέπει να έχει ειδικές προτάσεις και ειδικές μέριμνες;» και πρόσθεσε: «Τον ίδιο κίνδυνο αντιμετωπίζουν και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα».
Όπως ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, «έγινε μία κυβερνητική επιλογή που είχε να κάνει με μία σειρά από πράγματα: τον αριθμό των εργαζομένων, το κόστος των εργαζομένων σε συνολικό επίπεδο, τον μέσο όρο μισθολογίας, το παραγόμενο αποτέλεσμα και η έκταση του παραγωγικού προϊόντος».
Ερωτηθείς αν τα παραπάνω θα μπορούσαν να ρυθμιστούν ενώ η ΕΡΤ ήταν σε λειτουργία, ο κ. Βορίδης τόνισε ότι «όσες επιχειρήσεις μεταρρύθμισης έχουν γίνει αντιμετώπισαν τη λυσσαλέα αντίδραση όλων των οργανωμένων δομών στο εσωτερικό».
«Η κυβέρνηση αντιμετώπισε με θάρρος, αποφασιστικότητα και ταχύτητα τα κακώς κείμενα στη δημόσια διοίκηση», κατέληξε ο Μάκης Βορίδης. 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: