Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Τρικλοποδιά στην κυβέρνηση «Βόμβα» Πολύδωρα με πρόταση για άνοιγμα της ΝΔ στη Χρυσή Αυγή


  (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Έναν ακόμα υποστηρικτή στις δηλώσεις του βρήκε ο Μ.Βορίδης. Πρόκειται για τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος σημείωσε ότι η κριτική Βορίδη για την πολιτική του Α.Παπανδρέου ήταν «σωστή μεν, άκαιρη δε».

Μιλώντας στον Real Fm, o πρώην πρόεδρος της Βουλής και υπουργός επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή.

«Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης.

» Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να τη βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος. Γίνονται αυτά τα πράγματα; Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»

Στο θέμα Βορίδη αναφέρθηκε και ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ και επί δεκαετίες ολόκληρες πολιτικός αντίπαλος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Με μία σύντομη δήλωση, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρώην πρωθυπουργός έγραψε: «Σίγουρα δεν είναι σήμερα η ώρα να ανασκαλεύουμε το παρελθόν. Η ιστορία θα απονείμει δικαιοσύνη σε όλους. Άλλωστε ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω.»

Υπενθυμίζεται ότι από το βήμα του 9ου συνεδρίου της ΝΔ ο βουλευτής Μάκης Βορίδης ανέφερε ότι «η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο» και πως «για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή».
Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
    Newsroom ΔΟΛ

    Δεν υπάρχουν σχόλια: