Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΑ: Γιατρός του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας πήρε άδεια μόνη της! Απουσίαζε 4 μήνες...Μετά από 4 μήνες απουσίας της από τμήμα του "Αγ. Ανδρέα", αναζητήθηκε γιατρός η οποία πήρε εκπαιδευτική άδεια , αλλά χωρίς να τη δηλώσει πουθενά! Το τραγελαφικό είναι οτι η διοίκηση του Αγ. Ανδρέα,της ενέκρινε την εκπαιδευτική άδεια μετά την...

αναζήτηση και επιστροφή της από αυτή! Η υπόθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του υπουργείου Υγείας.
Πρόκειται για ένα περιστατικό που δείχνει έλλειψη ελέγχου και οργάνωσης σε ένα δημόσιο σύστημα υγείας. Εκπλήσσει το γεγονός, πώς κανείς από το νοσοκομείο δεν αναζήτησε τη συγκεκριμένη γιατρό που δεν εμφανιζόταν στην εργασία της για 4 μήνες!
Η απουσία της, από τον "Αγ.Ανδρέα" έγινε αντιληπτή 4 μήνες μετά όταν την αναζήτησαν από το τμήμα της! Τελικά επέστρεψε στη θέση της και μετά από μερικές ημέρες, το Δ.Σ του νοσοκομείου , της ενέκρινε την εκπαιδευτική άδεια!
Πλέον αναμένεται η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του υπουργείου Υγείας, όπου έχει παραπεμφθεί με το ερώτημα της αργίας...
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: