Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ορίστηκε επικεφαλής σε Γραμματεία που καταργείται!...




Παραλίγο διπλωματικό επεισόδιο στην κυβέρνηση με την κάλυψη των κενών θέσεων που πρόεκυψαν από την αποχώρηση στελεχών της ΔΗΜΑΡ.

Αν και η κάλυψη έγινε με...
σημαντική καθυστέρηση, η σπουδή κάποιων δεν έλειψε, με αποτέλεσμα να καλυφθεί και η θέση σε Γενική Γραμματεία που πρόκειται να καταργηθεί βάσει του νέου οργανογράμματος που έχει προωθηθεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Πρόκειται για την Γραμματεία Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, στην οποία τοποθετήθηκε η Χρυσούλα Μουκίου.

Το επιχείρημα που προβάλλεται από στελέχη του Μαξίμου είναι πως η Γραμματεία θα καταργηθεί μεν, αλλά μέχρι τότε πρέπει να υπάρχει επικεφαλής της «για νομικούς λόγους».

Αν και κάποια δημοσιεύματα ήθελαν κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αντιδρούν, για την πλήρωση της υπό κατάργηση θέσης γνώριζε και το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Φαίνεται πάντως, πως για τις θέσεις αξιωματούχων στο Δημόσιο δεν υπάρχει διαθεσιμότητα. Αντιθέτως, υπάρχει κινητικότητα, αφού από αποτυχόντες πολιτευτές πολλοί μετακινήθηκαν σε Γενικές Γραμματείες…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: