Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Ψυχολογικό μασάζ στους διαφωνούντες Επαφές Μαξίμου με «γαλάζιους» βουλευτές εν όψει άρσης απαγόρευσης πλειστηριασμών


Επαφές Μαξίμου με «γαλάζιους» βουλευτές εν όψει άρσης απαγόρευσης πλειστηριασμών
Οι αντιδράσεις για την άρση απαγόρευσης των πλειστηριασμών α' κατοικίας εντείνονται τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )

Αθήνα
Κύκλο συναντήσεων με «γαλάζιους» βουλευτές, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει εξαιτίας του κυβερνητικού σχεδιασμού για άρση της απαγόρευσης πλεστηριασμών πρώτης κατοικίας, θα έχουν τις επόμενες ημέρες στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει το Έθνος, στα ραντεβού τα στελέχη του Μαξίμου θα ενημερώσουν αναλυτικά τους βουλευτές της ΝΔ για τα νομοχέδια που θα πορωθηθούν στην Βουλή το επόμενο διάστημα, αλλά και συνολικά για την κυβερνητική στρατηγική.

Στη λίστα των βουλευτών που θα κληθούν στα ραντεβού συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι  Ν.Κακλαμάνης, Μ.Ταμήλος, Σ.Βούλτεψη, Φ.Πατριανάκου και Γ.Βλάχος.

Τις επαφές από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου θα κάνει ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Κ.Μπούρας, με την βοήθεια του Μ.Βορίδη και του Χρ.Λαζαρίδη. Δεν αποκλείεται συναντήσεις με τους βουλευτές να έχει και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς μετά τη ΔΕΘ, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Από το Μέγαρο Μαξίμου, πάντως, εκτιμούν ότι η τελική ρύθμιση για την άρση απαγόρευσης πλειστηριασμών θα καλύψει και τους διαφωνούντες.

Οι φωνές κατά του νέου μέτρου δεν λείπουν και από το ΠΑΣΟΚ. Μιλώντας την Τρίτη στον Βήμα 99,5 ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ , Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, δήλωσε: «Οι τροικανοί θα είναι υπεύθυνοι για πολιτικό ατύχημα στη χώρα, αν συνεχίζουν να πιέζουν για πράγματα που δεν βοηθούν αυτή τη στιγμή, όπως είναι το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας».

Επίσης, άφησε επίσης αιχμές κατά υπουργών, που, όπως είπε, κάνουν διαρροές για σχετικές ρυθμίσεις, χωρίς να ενημερώνουν τις αρμόδιες ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που προκαλεί αναστάτωση στον κόσμο.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: