Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Χειροτερεύει η υγεία της Βίκης...




Χειροτερεύει διαρκώς η κατάσταση της υγείας της Βίκης Σταμάτη, κάτι που βεβαιώνει και ο συνήγορος υπεράσπισής της.

«Η κατάσταση της υγείας της συνεχώς επιδεινώνεται. Η τελευταία ιατρική γνωμοδότηση λέει ότι...
βρίσκεται στο τελευταίο προκαρκινικό στάδιο. Δυστυχώς, από αυτή την καταραμένη αρρώστια πάσχει ήδη η μητέρα της και έχει πεθάνει και η γιαγιά της. Υπάρχει μια κληρονομικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο newsbeast.gr ο Αλέξης Κούγιας.

Χθες, στην εντολέα του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 ετών, όμως, όπως λέει ο συνήγορός της, δεν της αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου. «Δεν αναγνωρίστηκε στη Βίκυ Τσοχατζοπούλου το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου, που αναγνωρίζεται και στον μεγαλύτερο εγκληματία. Αυτομάτως λοιπόν με την αναγνώριση του προτέρου έντιμου βίου, η ποινή της θα μειωθεί στο μισό και αυτομάτως θα έρθει και η υποχρεωτική αναστολή της εκτέλεσης της ποινής της», επισημαίνει ο κ. Κούγιας και τονίζει ότι θα ζητηθεί η αναστολή της εκτέλεσης της ποινής της μέχρι την έφεση.

Μάλιστα, θεωρεί ότι η Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως την αποκαλεί, είναι το «θύμα» στην υπόθεση. «Η εντολέας μου είναι το θύμα γιατί γνώρισε τον κ. Τσοχατζόπουλο όταν είχαν ήδη διαπραχθεί οι πράξεις με τις οποίες κατηγορείται. Ουδέποτε έγινε κυρία κανενός σπιτιού σε αντίθεση με άλλους συγγενείς και συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου. Το μόνο που ανήκε στην ίδια ήταν ένα διαμέρισμα 150τ.μ. στη Διονυσίου Αεροπαγίτου. Αυτό ουσιαστικά δεν της ανήκε γιατί αγοράστηκε με δάνειο από τη Eurobank, και το οποίο είναι ήδη υπό κατάσχεση από την τράπεζα. Το σπίτι αυτό δεν μπορεί να δημευθεί γιατί ανήκει στη Eurobank», λέει χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισής της.

πηγη newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: