Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

''ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ''...


Να φροντίσει για την κατάσταση στις φυλακές κάλεσε την κυβέρνηση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Παναγούλης, προειδοποιώντας την ότι «μπορεί να τις χρειαστεί»...

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παναγούλης επικαλέστηκε συγκεκριμένα πρόσφατη αναφορά του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης Γιαννάκη Παναγή, ο οποίος έκανε λόγο για «δραματικές συνθήκες διαβίωσης των κρατούμενων στις ελληνικές φυλακές».
Προέτρεψε μάλιστα την κυβέρνηση να λάβει σοβαρά τα λεγόμενά του περί των φυλακών καθώς όπως είπε, «μπορεί να τις  χρειαστεί».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, όταν ακόμη εκείνος ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανακοίνωνε στην προεκλογική του εκστρατεία την στήριξή του στους συνταξιούχους. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Παναγούλης, τότε ο κ. Σαμαράς «μετά θέρμης και δακρύων υπεστήριζε ότι οι συνταξιούχοι δεν πρέπει να αναγνωρίζονται ως αριθμοί αλλά ως γονείς μας, παππούδες και γιαγιάδες μας, ως σεβαστά πρόσωπα».
Ο βουλευτής κατηγόρησε επίσης τον κ. Σαμαρά ότι οδηγεί έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση, ενώ κλείνοντας την ομιλία του υπενθύμισε με στοιχεία τα υπέρογκα ποσά που πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για ενοίκια.
Πηγή : naftemporiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: