Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ειρωνικό σχόλιο Βενιζέλου: "Ο Στουρνάρας είναι…αναντικατάστατος"...


Έσταξε φαρμάκι ο αντιπρόεδρος!...

Με ειρωνικά σχόλια αναφέρθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, επαναβεβαιώνοντας πως...
υπάρχει «χαμηλό βαρομετρικό» μεταξύ κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών.


Μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ κατηγόρησε τον κ. Στουρνάρα για έλλειψη ευαισθησίας όσον αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

«Ο κ. Στουρνάρας είναι αναντικατάστατος» είπε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας με εμφανώς ειρωνικό τόνο στην φωνή του ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα προβλήματα του κόσμου.

Αφορμή για τα λεγόμενά του, ήταν η ερώτηση δημοσιογράφου κατά πόσο ο κ. Στουρνάρας θα μπορούσε να είναι ο επόμενος Έλληνας Επίτροπος. Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η τρόικα πρέπει να κατανοήσει την ιδιαίτερη σχέση του μέσου Έλληνα πολίτη με την πρώτη κατοικία του.

Κατά τα άλλα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξέφρασε τη βεβαιότητα, πως η επόμενη δόση θα καταβληθεί στην Ελλάδα, καθώς η χώρα έχει εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα.

Ο κ.Βενιζέλος υποστήριξε, πάντως, ακόμη ότι σε περίπτωση που δεν καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα προτίθεται από κοινού με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να φέρουν το θέμα σε ανώτερο πολιτικό επίπεδο...
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: