Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Προεδρία της Δημοκρατίας: Ο Κ.Παπούλιας θα εξαντλήσει τη θητεία του


Προεδρία της Δημοκρατίας: Ο Κ.Παπούλιας θα εξαντλήσει τη θητεία του
  (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )

Αθήνα
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα εξαντλήσει τη θητεία του μέχρι το τέλος, τον Μάρτιο του 2015» απάντησε ανώτατη πηγή της Προεδρίας της Δημοκρατίας, όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «η Προεδρία της Δημοκρατίας με επίσημο τρόπο καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου, με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν εκ μέρους του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κατά την καθιερωμένη κοπή της πίτας του Προέδρου, τροφοδοτούν συζητήσεις οι οποίες ενισχύουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών».

Το θέμα προέκυψε την Πέμπτη, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Φέτος, είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για την συνεργασία. Θα θυμάμαι πάντοτε τις αναμνήσεις που εσείς μου δημιουργήσατε» φέρεται να δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Δηλαδή, θα είμαι εδώ και τον Μάρτιο για να παραδώσω στο διάδοχό μου» πρόσθεσε, ενώ στο ερώτημα εάν προβλέπει εκλογές εντός του 2014, η απάντησή του, όπως περιγραφεί Το Βήμα, ήταν εναντίον της τρόικας: «Να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη, είναι αναγκαίο για να δώσουμε μια κλοτσιά στην τρόικα. Όχι δεν προβλέπω εκλογές».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: