Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Στο λογαριασμό που υφίσταται για το σκοπό αυτό στην Τράπεζα της Ελλάδος Άλλα δύο εκατ. ευρώ επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο ο Κάντας


Άλλα δύο εκατ. ευρώ επιστρέφει στο Ελληνικό Δημόσιο ο Κάντας

Το συνολικό ποσό που θα έχει επιστραφεί, όταν μπουν στο λογαριασμό και τα 2.000.000 ευρώ, θα ανέρχεται σε 9,5 εκατ. ευρώ

Άλλα δύο εκατ. ευρώ επιστρέφουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει στην Τράπεζα της Ελλάδος και στον οποίο μπαίνουν χρήματα από το λογαριασμό του Αντώνη Κάντα, ο οποίος προφυλακίστηκε για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Τα χρήματα πιστώθηκαν ήδη στο λογαριασμό του πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα, από τράπεζα της Γενεύης και εν συνεχεία θα εμβαστούν στο λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για το σκοπό αυτό στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Έτσι, το συνολικό ποσό που θα έχει επιστραφεί, όταν μπουν στο λογαριασμό και τα 2.000.000 ευρώ, θα ανέρχεται σε 9,5 εκατ. ευρώ.

«Σήμερα εμβάσθηκαν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Α. Κάντα στην EUROBANK 2.000.000,00 €, σε υλοποίηση της δέσμευσής του για επιστροφή χρημάτων στο Ελληνικό Δημόσιο και αποκάλυψη της αλήθειας.  Εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η επιστροφή και των υπολοίπων χρημάτων» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι συνήγοροι υπεράσπισης, Ιωάννης Μαντζουράνης και Ηλίας Μπίσιας.
.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: