Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Διαψεύδει η μεγαλύτερη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ οτι βάζει λουκέτο διαβάστε την ανακοίνωση της

20140102-191239.jpg
Ήμασταν οι μόνοι που δεν γράψαμε οτι κλείνει μια μεγάλη και ιστορική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο νόμο Ηρακλείου. Που βάζει λουκέτο επειδη δεν εχει να αντιμετωπίσει οικονομικά τις δυσκολίες της. Σημερα η συγκεκριμένη οργάνωση εξέδωσε ανακοινωση που ναι μεν δεν κρύβει το πρόβλημα, οχι όμως οτι βάζει λουκέτο. Διαβάστε την ανακοινωση που υπογράφει ο γραμματέας της οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ :
«Συνεχίζουμε πιο δυνατοί»
Καμιά απόφαση για κλείσιμο της οργάνωσης του 4ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κεντρικών/ Μασταμπά & Νοτίων) δεν έχει κατατεθεί και πολύ περισσότερο δεν έχει ληφθεί.
Η Σ.Ε. της Τοπικής Οργάνωσης συνεχίζει να εργάζεται για την ανασυγκρότηση με συνεχείς συνελεύσεις μελών και εκδηλώσεις, τους τελευταίους μήνες.
Βεβαίως, ανάμεσα στα θέματα που μας απασχολούν είναι και η αυτοχρηματοδότηση της οργάνωσης, που αποτελεί πολιτική επιλογή.
Την πρόταση για ενδεχόμενη μεταστέγαση που κατέθεσαν μέλη της Σ.Ε. είμαστε υποχρεωμένοι εκ του καταστατικού να τη θέσουμε στην προσεχή συνέλευση την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου στις 6.30 μ.μ.
Όμως αυτό είναι εσωτερικό θέμα που αφορά και τη διαπραγμάτευση με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στην οποία κάποιοι φαίνεται ότι θέλουν να παρέμβουν.
Η πολιτική απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε τη δράση μας με εντατικοποίηση της δουλειάς μας, με νέες πρωτοβουλίες, πιο δυναμικά, για να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο μας και στους ανθρώπους του. Αυτά θα πράξουμε διαψεύδοντας τους ευσεβείς πόθους ορισμένων που βιάστηκαν να διαδώσουν τα περί “κλεισίματος” και δικαιώνοντας τα πολυάριθμα μέλη που με αφορμή τα δημοσιεύματα εξέφρασαν τη θέλησή τους να στηρίξουν την οργάνωση.
Για την Συντονιστική Επιτροπή
της Τ.Ο. 4ου Διαμερίσματος Δήμου Ηρακλείου
(Κεντρικών & Νοτίων)
Ο Γραμματέας
Γιώργος Δροσανάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: